Några av patienternas egna berättelsen:

Nack och axelvärk

2017 Bålsta
Jag har under längre tid haft problem med stelhet i nacke och axlar samt huvudvärk ett par ggr/vecka. Dessutom har jag haft stora problem med värk i benen när jag sitter eller ligger.

För 23 år sedan opererade jag min högra axel och för 3 år sedan min vänstra. Läkaren förklarade att jag skulle få inskränkt rörelseförmåga, något jag fick leva med. Det stämde, jag har haft svårt att lyfta armarna ut åt sidan och rakt upp utan att hjälpa till med stöd från vägg eller andra armen. Jag kunde lyfta armarna lite mer än 90 grader från kroppen. Redan vid första behandlingen kunde jag direkt lyfta armarna betydligt mer! Jag blev nästan chockad! Rörligheten i nacken, tidigare mkt svårt att vrida huvudet, ökade också lite. Det följande veckorna gjorde jag ytterligare 4 behandlingar och märkte hela tiden förbättringar. Jag insåg också att huvudvärken och värken i benen var helt borta! Underbart! Jag kan numer till och med gå på Bio och se en hel film utan att behöva ta små ”promenader” pga värk!

Idag kan jag hur lätt som helst lyfta armarna helt rakt upp! Det skulle läkarna sett, som sa att det aldrig skulle gå!

Tack för all den hjälp jag fått!

/Mia


8/6-2009 Bålsta

Hade ont i nacken och axlar samt en ”tennisarmbåge” Jag kunde inte ens lyfta en kaffekopp med den armen för att det gjorde riktigt ont och hela armen började skaka.

Du satt små och stora nålar i öronen, händer och armbågarna.

Redan efter första behandlingen kännde jag en positiv förändring. Efter 3 gånger kändes armen nästan helt bra och nacken var rörligare smärtar nästan helt borta.

Fantastiskt, du är underbar!

Tack, många kramar Theresa


12/6 / 2009 Bålsta
Jag hade jättespänd nacke / axlar plus en mängd andra spänningar som jag samlat på mig under många långa år.

Redan efter första behandlingen av höger axel blev den sidan så avslappnad så att den axel var 2cm längre än vänster.

Sedan dess har det bara blivit bättre och bättre. Intressant att känna hur kroppen reagerar och hur jag kan känna meridianerna som går igenom kroppen.

Tack och må så gott! Kram //Ewa


14/3-2014
Av min son fick jag i december en behandling med Akupunktur hos Shani.

Har i många år haft en stel nacke, för att vrida på huvudet har axlarna alltid följt med.

Hade väl inte så stora förhoppningar att det skulle bli bra av några nålar, MEN så fel jag hade!!

Redan efter första behandlingen kunde jag vrida på huvudet åt båda håll!!

Trolleri känns det som. Helt fantastisk, har nu fåt 3 behandlingar och ska fortsätta 2-3ggr per år för att ”Underhålla”

Hjärtlig tack för hjälpen!

Iréne


29/9/2016
Jag söket hjälp för att jag hade så ont i mina armbågar, händer och konstant huvudverk. Jag fick akupunktur och det blev bättre direkt. Nu går jag dit ungefär varannan månad för att få underhållande behandling. Mina besvär har inte kommit tillbaka. Huvudverk har jag numera väldigt sällan. Under pollensäsongen fick jag lite extra hjälp med andning. Min kropp håller sig hel och allmäntillståndet i kroppen är betydligt bättre. Att bli botad av akupunktur är fantastiskt.

Du lyssnar och alltid har tid. Du är närvarande och lyhörd. Sätter alltid extra nålar om det behövs.

//Malin


Stress

02/03/2016
Jag har varit mycket stressad under dom senaste åren av olika anledningar. Jag har provat många olika sätt att hitta nyckeln till att få balans,men utan särskilt stora resultat. Jag tog kontakt med Akuveda efter att en bekant rekommendera mig att prova. Jag har nu varit på några behandlingar och huvudvärk som jag haft flera ggr i veckan kommer inte alls lika ofta. Akupunkturen har kapat udden av stressen men jag har en bit kvar. Men jag mår i grunden mycket bättre efter att jag börjat hos Akuveda . Jag kan varmt rekommendera er som funderat på att prova.. Tack Shani 󾌵


Nackspärr

20/6 /2009 Bålsta
Kan nålar i öronen bota nackspärr?

Ja, ja tänke jag. Jag har inget att förlora på det.

”Andas in andas ut”…. Ett litet stick och så var det klart.

Efter några minuter med nålar hade jag full rörlighet i nacken. Mirakel? Något var det i alla fall.

På kvällen efter första behandlingen återkom en del av smärtan.

”Det var det” tänkte jag. Nästföljande morgon fick jag ännu en behandling och idag, den tredje dagen, är jag smärtfri. Man tror inte detta är sant!

Jag såg ännu en kiropraktorbehandling framför mig, men är jätteglad att jag slipper det.

Tack för hjälpen Shani! // Klara

(Idag 4 år senare har Klara fortfarande inte haft någon nackspärr! Något hon ofta brukade få innan.)

Huvudverk/Migrän

Bålsta 23/5 /2011

Har haft migrän sedan jag var barn, ibland flera gånger i veckan, somliga dagar har attackerna varit olidliga, då har jag flera gånger behövt åka in till akut.

Du rekomenderades till mig av en kompis, jag hade inget att förlora, därför tog jag kontakt med dig.

Efter 2 månaders behandling har jag inte haft en enda migrän attack el en vanlig huvudverk! Jag är riktigt lycklig.

Tack Shani för allt!// Sara


Horton huvudvärk
Köpte en groupon deal på 3 gånger och provade Akupunktur, jag har provat det mesta av vad sjukvåden har att erbjudit, men inget har hjälpt mig. Ibland kan jag ha så ont att jag lägger mig på golvet och skriker, det känns som hela huvudet ska spängas och ögonen ska trilla ut från sina hålor. Smärtan vid attackerna är fruktansvärda! Under dessa tre behandlingarna har jag inte haft någon värk! Jag är riktigt tacksam! // Jaspal


Migrän
Bålsta 09/2015
Jag har haft migrän sen jag var barn, och då jag blev äldre 3-4 gånger i veckan. Jag tog starka mediciner och blev väldigt trött i kroppen och huvudet av anfallen och medicinen.

Den försvann inte heller eller blev bättre när jag kom in i klimakteriet som många sa till mig att den säkert skulle göra!

Har nu gått på akupunktur sju gånger hos Shani på Akuveda i Bålsta och jag bara ropar Hurra!!

Var skeptisk i början då jag efter fyra gånger fortfarande hade många migränattacker, men Shani sa till mig att jag måste ha lite tålamod jag hade ju trots allt haft migrän över fyrtio år! Och vad rätt hon hade! Den femte gången jag kom dit hade jag migrän men hade inte tagit någon medicin. När Shani började behandlingen och för mig var det som ett mirakel, det kändes som migränen bokstavligt rann ur huvudet, mycket märklig känsla! Jag har nu på två månader endast haft 3 migränanfall och de har varit mycket lindrigare! Så stort TACK till Shani mitt liv har blivit mycket lättare och roligare!!

Eva 51 år


Infertilitet/ Barnlöshet

Västerås 08/08/ 2009

Genom en vän fick jag kontakt med Shani, jag hade under flera år försökt att bli gravid utan framgång. Jag sökte dig för mina värkande händer och ben, du både behandlade dessa besvär och barnlösheten! Endast efter 8behandlingar blev jag gravid! Jag är riktigt lycklig! Tack så jätte mycket för allt! / Silvana

Bromma 29/11/ 2012

Jag har testat akupunktur tidigare. Då hade jag nackspärr och fick hjälp efter en behandling med nålar och koppar. Därför var jag övertygad att jag även skulle testa akupunktur, när jag hade talas om kvinnor som fått hjälp.

Jag träffade dig på ett öppet hus kväll via en arbetskamrat. Sedan dess har jag fått fyra behandlingar.

Vi väntar tillökning till sommaren.. Tack för all hjälp. Kram, ann-Sofi

Bålsta 14/04 /2013

(2009 )Jag hade varit hos flera olika specialister under ett årstid men ingen hjälpte! Jag hade haft missfall 3 gånger under ett årstid. Jag ville verkligen ha barn, jag var då 44år!

Jag fick tips om dig genom en gemensamm bekant. Efter 6 behandlingar blev jag gravid. Jag vågade inte hoppas! Du fanns där för mig som en stark klippa! Jag kunde ringa dig när jag kännde mig nere. Du är helt underbar Shani! Nu är det 4år sen du behandlade mig, min dotter föddes 2010 och är 3år nu, Jag är överlycklig och njuter av varje sekund!

Mina ord kan inte beskriva hur tacksam jag är! // Hevi


Stroke

01/06 /2010 Bålsta

Det har varit ett före och ett efter med den här underbara behandlingen och framförallt att få lära känna dig, Shani!

Jag har förbättrats oerhört och det är så skönt att ha fått insikt i mig själv och få veta både genom behandlingarna och samtalen, varför jag mådde så dåligt och kände som jag kände.

Det är en helt ny värld som har öppnat för mig och jag är så oerhört tacksam , TACK Shani!
Tack så jätte mycket! //Cristina G.


Sömnbesvär

Bålsta 12/12/ 2012

Min dotter slipper sina drömmar på nätterna nu och får sova en hel natt, det är värt mycket.

Tack! Marie


Ulcerös kolit

Bålsta /2/ 2012

Du var mitt sista hopp! Jag kom till dig öppen sinne, och tänkte att det inte skulle skada att prova akupunktur.

Jag har haft besvär med Ulcerös koliten under många år. Detta innebar blödande tarmar, lösavföring, känslig mage och mycket mer. Kunde inte leva ett normalt liv.

Efter endast några behandlingar kunde jag helt ta bort mina kortsontabletter!, blödningarna avtog, magen blev bättre och avföringen mycket normal.

Nu behöver jag endast akupunktur en gång i månaden! Tack underbara du! // Helene


Alopeci

19/4 /2012 Bålsta

Efter att ha testat allt som sjukvården kunnat erbjuda resignerade och lät tillståndet med Victors Alopecia (håravfall) bero.

Fick så via en vän till Victor kontakt med dig, Shani, och vi träffades för en undersökning.

Så…. Efter en längre tid utan någon hårtillväxt händer detta!! Akupunktur i några månader och det kommer hårstrån som sitter kvar! Det blir fler och fler!

Tack för hjälpen, shani! // Victor, Ewa, mamma

Eksem

Bålsta 29/05/ 2013

Atopiskt eksem sedan 1-års ålder. Som sedan utvecklade sig till kontakt allergi/allergisk eksem.

Allergisk mot alla lövträd, pälsdjur, nötter m.m

Kunde ej äta paprika, morötter och sådant som kan ge en korsreaktion på träden.

Allergichockar 1-2 gånger i månaden, hör sjukfrånvaro från jobbet. Kortisonsalvorna tålde jag inte tillslut. Svullnade upp varje gång jag smorde in med det.

Kortisontabletter, 15st. i veckan. Ett år åt jag det. Svullnade i magen, buk, nacke.

Nu har jag gått hos dig 5 gånger, jag kan äta paprika och morötter. Jag kan vistas ute, jag kan vistas bland pälsdjur.

Jag har inte ätit kortisontabletter på 3-4veckor, och endast tagit 1 allergitablett.

Det som kvarstår är att jag får nässelutslag och har fortfarande väldigt torr hud.

Jag kan mer och mer leva ett normalt liv! Ett dos av dig i veckan är allt jag behöver, jag ser väldigt ljust på framtiden, 5 gånger till, hur kommer jag att må? Super bra tror jag! // <3 Nadja


Pollenallergi

April-2017Innan jag började med akupunkturen så hade jag stora allergiska besvär med både pollen och pälsdjur. Som djurälskare vill jag kunna vara med djur utan att ögonen svullnar igen så jag tänkte att jag skulle ge detta en chans. Efter ungefär ett års behandling så är jag nu nästan symptomfri, jag tar inte längre tabletter mot allergi och jag kan nu kela med pälsdjur utan problem. Det känns fantastiskt bra och jag är glad att jag tog beslutet att prova behandlingen hos Akuveda

//Cecilia


Februari-2012 Bålsta

Nu är det 3 år sen jag började gå hos dig för att få bukt med allt som är i obalans i kroppen. Det är andra året som jag INTE behöver äta allergimedicin och nu kan jag faktiskt njuta av våren för första gången på över 30år, helt fantastiskt.

Du har, med din kunskap, lyckas hjälpa mig igenom många situationer.

Du vet att det hänt massor med min kropp och själ under åren.

Vet inte hur jag skulle klarat mig många gånger, om jag inte haft dig att gå till.

Du är både klok, insiktsfull, kunnig, generös och helande.

Tack för allt! // Theresa


Stress / hög blodtryck

10/3 /2010 Bålsta

Jag har fått uppleva sköna avslappnande stunder. Nålarna och koppning har verkligen minskat stelheten och värken i kroppen och gjort mig mer rörligare.

Samtalen har fått mig att se mitt livsituation klarare, jag har fått verktyg att gå vidare.

Och Jag har fått träffa en underbar människa, Shani

Tack för hjälpen! // Hilka-Lisa


08/03/ 2012 Bålsta

Har varit här för behandling av högt blodtryck, stress och oro.

Efter massa blodprover och läkarbesök för några dagar sen fick jag vet att alla mina värden var helt normala igen! Jag mår idag helt fantastisk!

Tack för allt!

Malin


Bålsta 18/02/ 2013

Jag har fått jätte mycket hjälp av dig Shani. Jag hade problem med en arm och på köpet blev mitt höga blodtryck jätte bra!

Tack för all hjälp // Louise


2015/09 Bålsta

Jag har varit mycket stressad under dom senaste åren av olika anledningar. Jag har provat många olika sätt att hitta nyckeln till att få balans,men utan särskilt stora resultat. Jag tog kontakt med Akuveda efter att en bekant rekommendera mig att prova. Jag har nu varit på några behandlingar och huvudvärk som jag haft flera ggr i veckan kommer inte alls lika ofta. Akupunkturen har kapat udden av stressen men jag har en bit kvar. Men jag mår i grunden mycket bättre efter att jag börjat hos Akuveda . Jag kan varmt rekommendera er som funderat på att prova.. Tack Shani 󾌵


Klimakteriebesvär / Vallningar

Hässelby 3/10-13

Tack för 10 sköna behandlingar!

Efter en månads semester kände jag mig trött och orkeslös. Vallningarna var hemska, var 20:e minut dygnet runt.

Det mesta av vallningarna är borta! Jag slipper torka mig med en handduk var 20:e minut:-)

En del av energi är tillbaka 🙂

Jag känner mig mer avslappnad nu.

Det finns mer att jobba på men är på rätt spår!!

Tack <3 Vinni


Drepression / Ångest

Bromma

01/10/2013

Jag är så nöjd och glad att jag träffade dig Shani!

Jag gick in i en tung depression för lite mer än 1 ½ år sedan. Pga. denna & mediciner därefter hade jag också fysiska problem t.ex. Magproblem, ont i axlar & nacken och såklart väldigt svårt att koppla av.

Du har hjälpt mig på många plan att må bättre både psykisk och framför allt fysisk!

Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd & vet att du Shani alltid finns för att hjälpa, Tack!

Jag kan med ett glatt humör rekommendera att alla borde träffa dig, för att må bättre både i själ & kropp.

Tack för denna gång & på återseende!

Kram Sandra