ÖVRIGA BEHANDLINGAR

Alla människor är olika och behöver olika behandlingar. Känner du dig osäker kan vi hjälpa dig att hitta den behandling just du behöver.

Koppning 3o min

Koppning används vid problem som smärtor och stelhet. Koppning är ett alternativ till massage som ger en lite djupare genomgång av kroppen. Med koppning ökas genomströmningen och cirkulationen i kroppe noch att föra ut patogener (sjukdomsorsaker) som fukt , vind och kyla, samtidigt som musklerna uppmjukas. Du blir ordentligt

30 min 490 kr, 5-klippkort 1960 kr

50-60min koppning + Akupunktur 690kr

Öronljusbehandling 30 min

Bekvämt och oskadligt sätt att rensa hörselgångarna från föroreningar samt vaxproppar. Nedsatt hörsel, kroniska öron- inflammationer, öronsus, irritation och eksem i hörselgångarna, behandlas med goda resultat.

30 min 390 kr, 5-klippkort 1690 kr
Behandlingspaket 3 × 45 min

Prova tre olika typer av behandlingar för ett och samma problem. Har du problem med sömnen, stress eller migrän? Då kan det här vara den rätta medicinen för dig. Vi löser upp dina spänningar, ökar genomströmningen och skapar balans i kroppen. Alla tre behandlingsformer bidrar tillsammans till att minska din problematik. För bästa resultat rekommenderar vi att du går på en behandling i veckan.

Det här är även en bra behandlingsform för dig som är nyfiken på att prova något nytt.

Det här får du:

Massagebehandling 45min (varav 30min massage och 10min vila)
Koppningsmassage 30min (varav 15min koppning och 10min vila)

Akupunkturbehandling – 45 min

Paketpris: 1650 kr